Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Den Haag Acaciastraat

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectAcaciastraat
Type kavelWoonkavel
ContractKoop
Koopprijsop aanvraag

 

Bijzonderheden

De Bomenbuurt is een echt buurtje. Rustige woonstraten met betrokken bewoners en een gezellig winkelgebied. Jong en oud nestelt hier goed. De kavels in de Acaciastraat zijn geschikt voor de bouw van 8 herenhuizen, maar minder en groter mag ook. Prijzen inclusief zon en woonplezier!

Goed en gezellig winkelen doe je in de Fahrenheitstraat, dat weten ook de bewoners van de nabijgelegen wijken. Er zijn supermarkten, winkels voor fijnproevers en leuke lunchrooms. Gemoedelijk en kleinschalig, zoals de hele Bomenbuurt. Het stratenplan met veel pleintjes, plantsoenen en speeltuinen werd in 1911 getekend door Berlage. Er staan overwegend portiekwoningen, met mooie gevels en vaak een verrassend ruim woonoppervlak. Hoogbouw ontbreekt. Het vriendelijke karakter en de centrale ligging maken de Bomenbuurt tot een populaire Haagse woonwijk. Dichtbij uitvalswegen en openbaar vervoer. Het HagaZiekenhuis bevindt zich op loopafstand. Er is ruime keuze in onderwijs: openbaar, christelijk en montessori. Tegenover de bouwlocatie in de Acaciastraat ligt de Bavinckschool met een groot voorplein. Het monumentale gebouw is onlangs volledig gerestaureerd.

Uitsluitend bestemd voor particulieren

Er is plek voor minimaal 6 en maximaal 8 herenhuizen. De bouwkavels zijn uitsluitend bestemd voor  particulieren. Er is een zelfbewoningsplicht. Eigenaren moeten minstens drie jaar in hun huis wonen. Snel verhuren of verkopen is niet toegestaan. Een huis bouwen is een flinke uitdaging. Maar u staat  er niet alleen voor. Medewerkers van de gemeente Den Haag helpen u graag op weg bij het verwezenlijken van uw plannen.

Medium, Large of Extra Large?

De bouwkavels liggen om de hoek van de Fahrenheitstraat, naast de oude bioscoopzaal van het legendarische West End Theater. In het pand is sinds jaar en dag een supermarkt gevestigd. Alle bouwkavels hebben een zonnige achtertuin (zuidoosten).

Extra groot herenhuis

Er is plek voor 6, 7 of 8 kavels. De minimale breedte is 4,80 meter en er kunnen maximaal 4 stroken van 60 centimeter worden bijgekocht. Een extra groot herenhuis van 7,20 meter behoort zo tot de mogelijkheden. De hoogte staat wel vast: 13 meter verdeeld over maximaal vier woonlagen waarvan de bovenste laag terugliggend van de gevel moet zijn.

Parkeren

De huizen grenzen aan de stoep. De nieuwbouw volgt de rooilijn van de bestaande huizen in de Acaciastraat. Bewoners parkeren hun auto in de straat; hiervoor kan een vergunning worden aangevraagd.

Start verkoop

De verkoop start in maart 2014. Volg alle ontwikkelingen, ook over het verloop van de start verkoop, op www.ikbouwindenhaag.nl.

 

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten