Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Den Haag Boomaweg

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectBoomaweg
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 150 m² (variabel)
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 88.000,-

 

Bijzonderheden

Kavel te koop aan de Boomaweg in Den Haag

De kavels aan de Boomaweg bieden alle ruimte voor de bouw van een vrijstaande-, hoek- of tussenwoning. Ze liggen in de luxe woonwijk Vroondaal. Een locatie midden in het groen, naast recreatiegebied Madestein en dichtbij het strand. Maar toch dichtbij alle stadse voorzieningen.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
Overige informatie
Verkooptekening klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten