Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Leuth Uitbreiding Lieskes Wengs

Kenmerken  
PlaatsLeuth
ProjectUitbreiding Lieskes Wengs
Type kavelBedrijfskavel
Perceeloppvanaf m² (variabel)
ContractKoop
Koopprijs€ 80,- p/m² excl. btw

 

Bijzonderheden

Bedrijventerrein Lieskes Wengs is een gemengd bedrijventerrein met een oppervlakte van ongeveer 3 hectare. De maximaal toelaatbare milieucategorie is 3.1.

Het bedrijventerrein is recent uitgebreid met circa 6 kavels. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar met een maximale oppervlakte van 2.500 m². De kavels zijn bestemd voor lokaal gebonden bedrijvigheid. De grondprijs is vanaf € 80,- per m², excl. BTW.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Berg en Dal
Contactpersoon Stef van der Graaf
Telefoonnummer 024 301 35 80
Email bedrijvenloket@bergendal.nl
Website www.bergendal.nl
Overige informatie
Plattegrond klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten