Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Den Haag Uithofslaan

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectUithofslaan
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 150 m²
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 116.250,- v.o.n.

 

Bijzonderheden

 

Landelijk wonen in het groen

 

Ruime bouwkavels in een luxe woonwijk. Groen, tussen polders en weiden, op fietsafstand van het strand. Voortbouwen op een beproefd plan EN alle ruimte voor uw droomhuis. Het villa park aan de Uithofslaan is klaar voor de volg ende fase.

 

Nu in de verkoop: 66 kavels van minimaal 150 m2 al vanaf € 116.250.

 

Villapark Uithofslaan is gelegen aan de zuidwest kant van Den Haag in de groene, ecologische zone tussen de stad en het kassengebied van het Westland, nabij Wateringen. Hier, in de Westlandse Zoom, is de natuur nog de baas. Weilanden, riviertjes en oude boomgaarden domineren het landschap. In 2006 zijn de eerste villa’s - variërend van traditionele bouwstijl tot moderne architectuur - opgeleverd en bewoond. Rustiek wonen.

 

Luxe wonen. Van alle gemakken voorzien. Scholen, basis en middelbaar, bevinden zich in de nabije omgeving. Voor de boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen dorpen Poeldijk of Wateringen, winkelcentrum de Boogaard en op de Leyweg. Het recreatiegebied Madestein ligt om de hoek, net als natuurgebied en recreatiecentrum De Uithof.

Liever naar de binnenstad? De bushalte is om de hoek. Via de N211 bereikt u snel de A4, A12 en de A13.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
Overige informatie
Brochure klik hier om te downloaden
Plattegrond klik hier om te downloaden
Verkooptekening klik hier om te downloaden
Alg. Voorwaarden klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten