Mijn Gemeentekavel

 
 • Inloggen
 • Uw persoonlijke pagina
 • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

  Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
 • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 • Foto 2
 • Foto 3
 • Foto 4
 • Foto 5
 • Foto 6
 
 

Den Haag Laakhaven West

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectLaakhaven West
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 60 m²
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 24.300,- k.k. incl. btw

 

Bijzonderheden

 

Kavels te koop in Laakhaven West

Laakhaven West: industrieel erfgoed, moderne kantoren, appartementen, winkels, scholen en horeca. In Laakhaven West zijn nieuwe bouwkavels van 57 tot 500 vierkante meter te koop. Speciaal voor (kleine) investeerders.

Historische kranen aan allebei de kanten van het water, de in oude luister herstelde RAC hallen (de voormalige Rijks Automobiel Centrale), gerestaureerde directievilla’ s en gietijzeren hallen met lichtkappen. Het industrieel erfgoed van Laakhaven West inspireert met haar bijzonder karakter al enige decennia theatershows en fotoshoots. Andere kwaliteiten, zoals de nabijheid van de Haagse binnenstad en station Hollands Spoor, en de al aanwezige bedrijvigheid zorgen voor een grote aantrekkingskracht van het gebied.

Wonen en werken gaan er prima samen, mede door de toename van dienstverlenende ondernemingen. Met de aanpak van Laakhaven West bereikt de grootscheepse herontwikkeling van het oude bedrijven- en haventerrein haar slotfase. De eerste plannen voor de nieuwe bouwkavels zijn al bij de gemeente ingediend.

 

Een aantrekkelijke mix: bedrijvigheid in combinatie met wonen

In Laakhaven West kunt u een bedrijf toevoegen aan uw woning, of een woning aan uw bedrijf. Plannen voor uiteenlopende bedrijvigheid zijn welkom, mits de combinatie met wonen mogelijk is. Voor, bijvoorbeeld, afvalverwerkende en chemische bedrijven is geen ruimte. Er is plek voor 80 tot 100 bouweenheden: appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en panden voor wonen en werken.

 

Laakhaven West Bouwblok B

Het bouwveld Laakhaven West Bouwblok B biedt 8 bouwkavels, van verschillende grootte. De kleinste is 72 vierkante meter. Het merendeel heeft een vrije perceelbreedte, de koper bepaalt de grootte van de kavel. Vast liggen de perceeldiepte en de maximale bouwhoogte: 17 meter, 5 bouwlagen. De nabijheid van het spoor maakt extra maatregelen tegen geluidsoverlast noodzakelijk. Parkeren is op eigen terrein. De binnenstraat, tussen spoor en bebouwing, is eigendom van de grondeigenaren van het blok. Dakterrassen en balkons zijn toegestaan.

 

Laakhaven West Spoorzone

De Spoorzone is uitstekend bereikbaar en vormt een ideale plek voor de combinatie van ambachtelijke bedrijvigheid, kantoren en wonen. Er zijn kavels te koop waar een mix van functies is toegestaan. Speciaal voor (kleine) investeerders.

 

In de luwte van de Waldorpstraat

Door de verschillende kavelmaten en de ligging aan de Waldorpstraat zijn uiteenlopende woon- en werkcombinaties mogelijk. Er is incidenteel ontsluitingsverkeer en het blok profiteert van pleinen in de luwte van de Waldorpstraat. Deze groene rustpunten kunnen worden ingericht als speelplek.

 

Zichtbare ontwikkelingen

Met de verkoop van deze kavels begint een nieuwe toekomst voor Laakhaven West. De komende jaren worden verdere ontwikkelingen zichtbaar. Na Laakhaven West komt de oude Petroleumhaven aan de beurt.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
Overige informatie
Brochure klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart 2 klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten