Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
 
 

Kesteren De Leede

Kenmerken  
PlaatsKesteren
ProjectDe Leede
Type kavelWoonkavel
Perceelopp410 m²
ContractKoop
Koopprijs€ 156.128,- k.k.

 

Bijzonderheden

NOG ÉÉN BOUWKAVEL BESCHIKBAAR!

 

Zelf uw droomhuis ontwerpen en bouwen in het prachtige Betuwse dorp Kesteren. Aan de rand van het dorp Kesteren, op een fraaie lokatie in het nieuwbouwplan “De Leede” biedt de gemeente Neder-Betuwe deze schitterende bouwkavel aan.

 

Vanaf verdieping, balkon of dakterras heeft u een magnifiek uitzicht op de bossen van de Utrechtse Heuvelrug (Grebbeberg in Rhenen). Deze kavel is voor particulier opdrachtgeverschap. Voor de kavel geldt geen aannemersverplichting, zodoende bent u vrij zelf uw woning te ontwerpen en/of een bouwbedrijf te selecteren.

 

De kavel mag gebouwd worden met een bijgebouw (garage/schuur). Alle dorpsvoorzieningen zoals scholen, winkels, kerken en het openbare vervoer zijn gelegen op zeer korte afstand. Kesteren beschikt over uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen. Zo zijn er busverbindingen met de steden Rhenen, Wageningen en Tiel. Tevens is er in het dorp is een NS-station (Tiel – Nijmegen/Arnhem) aanwezig.

- Prijs is inclusief BTW, daarnaast is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

- Prijs is kosten koper, zodoende zijn notaris-, kadastrale- en eventuele rentekosten wel voor rekening van koper.
- De notariële- en kadaster kosten voor de levering van de kavel bedragen circa € 1.780,-.
- Over de koopprijs wordt een samengestelde rente gerekend van 7% op jaarbasis vanaf 1 juli 2011 tot aan de datum van levering.
- De vastgestelde prijzen gelden uiterlijk tot 31 december 2012.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Neder-Betuwe
Contactpersoon De heer E. Dijkema
Telefoonnummer 0488 - 44 98 41
Email info@nederbetuwe.nl
Website www.nederbetuwe.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten