Mijn Gemeentepand

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Stadswoningen Iseldoks Intermeco C. Missetstraat diverse

Kenmerken  
PlaatsDoetinchem
Type objectWoning
Vloeroppervlaktevanaf 160 m² woonoppervlakte
Inhoudcirca 750 m³
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 269.000,- v.o.n.
StatusBeschikbaar

 

Bijzonderheden

Ruim. ruimer, ruimst! De karakteristieke, zéér royale stadswoningen kun je vergelijken met een villa; ongekend voor een centrumwoning! Wil je wonen in Doetinchem en ben je op zoek naar nieuwbouw? Iseldoks Intermeco ligt op het voormalige Intermeco terrein, aan de C. Missetstraat, ten zuidwesten van het centrum van Doetinchem. Vanuit hier loop je zo naar de binnenstad. dus je hebt alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. Door een intensieve samenwerking met Verhuis Klaar Kopen koop jij jouw nieuwe woning inclusief de gewenste afwerking voor een scherpe prijs! Sleutelklaar en compleet gefinancierd.

Het project heeft twaalf karakteristieke royale stadswoningen met woonoppervlaktes variërend van ca. 160 tot 194 m2. Deze woningen worden gebouwd in vier woonlagen met een afwisselend gevelbeeld en een toegang met kenmerkend bordes. De stadswoning is zeer geschikt voor een kantoor of praktijk aan huis! Met de ruime kamers, een eigen tuin en twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage kun je de woning vergelijken met een villa en dat in het centrum van Doetinchem!

De stadswoningen worden medio zomer 2016 al opgeleverd!

 

Contactgegevens
Aanbieder Beekman & Hartman makelaars
Contactpersoon Bernd Beekman en Peter Hartman
Telefoonnummer 0314-332955
Email info@beekmanhartman.nl
Website www.beekmanhartman.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 

Video

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten