Mijn Gemeentepand

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Voormalig Raadhuis Berghem Burgemeester van Erpstraat 2

Kenmerken  
PlaatsBerghem
Type objectKantoorgebouw
Vloeroppervlaktecirca 520 m²
ContractKoop
Koopprijsop aanvraag
StatusVerkocht

 

Bijzonderheden

Voormalige Raadhuis Berghem.

 

Het perceel gemeente Berghem, sectie B nummer 4800, betreft het voormalige gemeentehuis van Berghem.

Het pand is in 1930 gebouwd, van steen (spouw uitgevoerd) opgetrokken en met hout onderschoten gebakken pannen (Tuile du Nord) gedekt. Het pand kan feitelijk worden onderverdeeld in de begane grond, verdieping en vliering.

 

Indeling begane grond:

Centrale hal, twee kantoorruimtes met buitentoegangsdeur, kantoor, toiletruimte met wastafel en toilet, achterruimte met keukenblokje, ruimte waarin een cv-ketel (ABW 2002), vaste trap naar de verdieping. De ruimtes op de begane grond hebben een brutovloeroppervlakte van circa 125 m2. De hoogte op de begane grond is vrij laag, te weten 2.40 m1.

 

Eerste verdieping:

Aan de binnenzijde met een steektrap en aan de buitenzijde met een bordestrap heeft men toegang tot de eerste verdieping. De indeling hiervan is als volgt: Bordes buitenzijde, portaal, entree, wachtkamer, kantoor, vergaderzaal (voorheen B&W kamer), trouwzaal, gang, pantry met eenvoudig keukenblokje, toiletgroep (dames- en herentoilet en een urinoir), meterkast.

De vloeroppervlakte van de verdieping bedraagt bruto circa 190 m2. Op de verdieping zijn de hoogtes goed, circa 3,75m1.


De Vliering:

Middels een vaste trap heeft men toegang tot de vliering. De vliering heeft een bruikbare vloeroppervlakte van circa 125m2. Op de vliering een met board afgetimmerde ruimte waarin de cv-ketel (Atag Blauwe Engel S-HR d.d. 2002).

Het pand is voorzien van een gasgestookte centrale verwarming, is behoudens enige ramen met dubbel glas op geen enkele wijze geïsoleerd, is van redelijke constructie en verkeert in een redelijke staat van onderhoud. De ruimte onder de trouwzaal (vloeroppervlakte circa 65 m2) behoort niet tot de onderhavige onroerende zaak. Er is hier sprake van horizontale splitsing. Dit geldt op de vliering, tevens voor het gedeelte wat zich boven de toiletgroep bevindt.

 

Bestemming van de onroerende zaak:  

De onroerende zaak is bestemd tot maatschappelijke dienstverlening en bedrijven.

 

Contactgegevens
Aanbieder Makelpunt Oss
Telefoonnummer 14 0412
Email makelpunt@oss.nl
Website www.makelpunt-oss.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten